Top

Reacties op "Alles over het misboekje"

Het is altijd fijn om feedback te krijgen. Hier vind je de meest recente reacties die ik van de lezers van mijn boek via e-mail heb ontvangen.

20 maart 2017
Een supertof koppel schreef me dit nadat ik hen geholpen heb met de teksten van hun misboekje:
"Ik ben super blij dat ik bij Vicky terecht gekomen ben via haar website Alles over het misboekje. Aan de hand van een vragenlijst die we hebben ingevuld, heeft ze voor ons het welkomstwoord, de geloften en de avondspeech geschreven. De toon van al haar teksten zat meteen goed; een leuke combinatie van zowel humor en emotie. Wat wij in gedachten hadden heeft zij allemaal heel mooi kunnen verwoorden op papier. Dankzij haar hebben wij een heel mooi, uniek en persoonlijk misboekje opgemaakt, waar ik superfier op ben!"


13 januari 2016
Birgen is enthousiast over het e-boek:
"Ik ben echt goed geholpen door jouw boekje! Het is echt een leidraad van begin tot einde, met al de mogelijke opties (met of zonder eucharistie).
Jouw boekje geeft niet enkel info over de inhoud van de mis, maar ook wanneer en met wie je de nodige contacten op voorhand moet leggen voor een kerkelijke trouw.
Het had even geduurd voordat ik jouw site vond, en dus al veel tijd verloren had aan het zoeken met de juiste inhoud van mijn misboekje, maar vanaf ik je e-boek had ging het samenstellen veel vlotter en gemakkelijker. Ook de tips met de sites zijn erg leuk.
Als ik nu in mijn vriendenkring vrienden of vriendinnen heb die gaan trouwen, ga ik ze zeker jouw boekje aanraden !

Nogmaals bedankt !"

12 januari 2016
Kim schreef op het forum van Wijtrouwen.com:
"Ik zou via deze weg Vicky willen bedanken van "www.misboekjemaken.be", zij heeft mij zeer goed geholpen met het samenstellen van het misboekje ! Zeker aan te raden !"

24 september 2015
Jolien en Dennis vroegen me om hun misboekje samen te stellen:
"We contacteerden Vicky omdat we een heel specifiek thema in gedachten hadden, en zelf geen leuke teksten vonden voor ons thema. Het was een beetje een gok, omdat we haar niet kenden, maar na een uitgebreid telefoongesprek kregen we een vragenlijstje per e-mail, en op basis van die info heeft ze meteen de juiste toon gevonden. We hebben enkel nog moeten kiezen uit enkele teksten en er stonden zelf persoonlijke zaken in verwerkt die ze onthouden had uit het telefoongesprek. We waren echt heel tevreden dat we zo makkelijk en snel zo'n passend boekje hadden, en de priester was ook meteen tevreden. Voor ons echt een enorme aanrader!"

13 juli 2015
An over het e-boek:

"Ondertussen zijn we terug van onze huwelijksreis en daarmee is onze grote dag helemaal voorbij.

In bijlage kan je ons misboekje vinden, we hebben veel gehad aan je e-boek."12 september 2014
Nadat we samen een origineel misboekje maakten, schreef Elke op het forum van Wijtrouwen.com:
"Als je graag hulp wil stuur dan zeker een mailtje naar Vicky (zij heeft het boekje geschreven). Mits een kleine vergoeding helpt ze jou om een boekje te maken en ik kan het je alleen maar aanraden! Ik heb een SUPER misboekje dat aan al mijn eisen voldoet. Zonder haar had ik dit nooit voor elkaar gekregen... Echt een aanrader dus :-) :-)"


Je moet een soort vragenlijstje invullen en ik heb ook met haar gebeld en wat persoonlijkere dingen verteld die ze mooi heeft verwerkt in de viering waardoor die heel persoonlijk is geworden. Ik heb 3 werkuren betaald maar het was het meer dan waard en ik had een afgewerkt misboekje op minder dan een week tijd :-)! (teksten en liedjes moet je natuurlijk zelf ook een beetje zoeken, maar als je haar wat voorbeelden kan geven van welk genre je verkiest geeft ze je ook nog andere ideetjes)."

27 augustus 2014
Nadat ik het misboekje maakte voor Marijke en Steve:
"We hebben alles in handen gegeven van Vicky. Op drie weken tijd hadden we een misboekje op maat, dat helemaal bij ons gezin past. Ze is de boekjes zelfs gaan laten drukken en komen afleveren en bezorgde ons een aangepast draaiboek. Dat is service! Een prachtig misboekje zonder stress, ik kan het alleen maar aanraden."

1 september 2014
Sanne en Laurens zonden me hun toffe misboekje en deze boodschap:
"We zijn dit weekend getrouwd :-) Dus alles is vlot verlopen. Ik heb heel erg veel inspiratie gehaald uit uw e-boek. Voor mij was dat echt als een 'reddende engel'. Voor inspiratie maar ook als antwoord op praktische vragen. Ik heb ook veel gehad aan de misboekjes die als voorbeeld in je boek stonden, dus stuur ik graag mijn misboekje door."

5 februari 2014
Gwendy schreef:
"Gisteren naar de priester geweest en hij vond mijn huwelijksmis heel mooi, origineel en vooral ik gebruikte teksten die hij nog nooit had gebruikt in andere vieringen.
Ik had verteld dat ik zonder de hulp van jouw misboekje het nooit zo mooi had kunnen maken.
En ik mag de link van je site doorsturen naar hem, en hij gaat het in de toekomst aanraden aan toekomstige bruidsparen
."

3 februari 2014
Karen mailde me:
"Ondertussen zijn we al enkele maanden verder, en is mijn misboekje zo goed als klaar. Waarbij ik voor de opbouw van de viering toch gebruik heb kunnen maken van uw boekje, bedankt."

10 december 2013
Sarah over het e-boek:
"Ons misboekje is ondertussen zo goed als klaar en volgende week gaan we naar de pastoor. Ik hoop dat die even enthousiast zal zijn als ik. Volgens mij hebben we nu een superorigineel misboekje, ik heb toch heel veel teksten die in de vriendenkring nog nooit gebruikt zijn. Volgend jaar trouwt mijn zus en ik ga haar jouw boekje zeker aanraden!"

7 september 2013
Kris en Stefanie over het e-boek:
"Wij zijn vorige week getrouwd en we wilden nog laten weten dat het een prachtige dag was met een mooie persoonlijke viering. er zijn traantjes van geluk gevloeid en onze ouders vonden het prachtig. Zonder jouw boekje was het niet zo vlot gegaan en was het niet zo mooi geweest. "

27 juli 2013
Marjolijn en Bart over het e-boek:
"Beste Vicky,
bij deze onze feedback. Uw boekje heeft ons goed geholpen om een mooie viering op te stellen. Binnen enkele weken is het zover en we kijken ernaar uit, zeker omdat we toch een paar originele ideeën hebben gevonden en we benieuwd zijn naar het resultaat. We zouden het boekje zeker aanraden bij andere koppels die willen trouwen
."Daarnaast signaleerde een lezer me deze leuke reactie op het trouwforum van wijtrouwen.com:

"Dag bruidjes, ik ben al bezig met de ceremonie, zoals precies velen hier, en ik heb een handig boekje gevonden op www.misboekjemaken.be/

Er staat al veel in de inhoudstafel en ik heb nu het hele boekje gekocht, met ook tips voor muziek en praktische zaken en zo. Ik krijg echt zin om de geloften en zo al te beginnen schrijven ook al moet ik nog lang wachten :p Omdat ik hier al zoveel informatie heb gevonden, dacht ik dat dit misschien ook nuttig zou zijn voor andere bruidjes hier :-)"