Top

Teksten schrijven? Misboekje nalezen?

12 september 2014, forum van Wijtrouwen.com:
"Als je graag hulp wil stuur dan zeker een mailtje naar Vicky (zij heeft het boekje geschreven). Mits een kleine vergoeding helpt ze jou om een boekje te maken en ik kan het je alleen maar aanraden! Ik heb een SUPER misboekje dat aan al mijn eisen voldoet. Zonder haar had ik dit nooit voor elkaar gekregen... Echt een aanrader dus :-) :-)
"

"Je moet een soort vragenlijstje invullen en ik heb ook met haar gebeld en wat persoonlijkere dingen verteld die ze mooi heeft verwerkt in de viering waardoor die heel persoonlijk is geworden. Ik heb 3 werkuren betaald maar het was het meer dan waard en ik had een afgewerkt misboekje op minder dan een week tijd :-)! (teksten en liedjes moet je natuurlijk zelf ook een beetje zoeken, maar als je haar wat voorbeelden kan geven van welk genre je verkiest geeft ze je ook nog andere ideetjes)"

27 augustus 2014, Marijke en Steve:
"We hebben alles in handen gegeven van Vicky. Op drie weken tijd hadden we een misboekje op maat, dat helemaal bij ons gezin past. Ze is de boekjes zelfs gaan laten drukken en komen afleveren en bezorgde ons een aangepast draaiboek. Dat is service! Een prachtig misboekje zonder stress, ik kan het alleen maar aanraden."Wil je graag een gepersonaliseerd misboekje of een tekst speciaal voor jouw viering?
Droom je van een alternatieve ceremonie, maar weet je niet waar beginnen?

Zou je graag een persoonlijke tekst schrijven of originele geloften, maar voel je je niet zeker van je woorden?

Zoek je iemand met kennis van zaken om je tekst te schrijven of  na te lezen op spelling, lay-out en schrijfstijl?

Wil je je ouders of getuigen bedanken, maar vind je de woorden niet?

Aarzel dan niet om hulp in te roepen!
Op basis van jouw input kan ik helpen om je speech of misboekje te schrijven, te personaliseren of te perfectioneren.Contacteer me via misboekje@gmail.com om samen naar de juiste woorden te zoeken!