Top

Praktische tips voor een stralende bruid

Je huwelijksviering draait natuurlijk niet alleen maar om een geslaagd misboekje.

Als bruid wil je stralen op je trouwdag, met perfecte make-up en een prachtig kapsel.

Er zijn veel opties om je make-up en kapsel te laten verzorgen: je kan het zelf doen, een aparte afspraak maken bij de kapper en voor make-up, alles tegelijk laten doen bij een professional of iemand zoeken die alles bij je thuis komt doen.
Je kan ook een pakket boeken waarbij de make-up en / of kapsels van je suite of bruidsmeisjes zijn inbegrepen.

Wat je ook kiest, het is sterk aan te raden om enkele weken op voorhand een afspraak voor een proefkapsel en proefmake-up in te plannen.
Enkel zo weet je zeker dat de look die je in gedachten had, echt bij je past. Bovendien weet de kapper of visagist dan duidelijk wat je wil en kan het kappen en schminken de dag zelf vlot en snel gaan.


Naast de vele tips om de viering vlekkeloos te laten verlopen, hier nog een gouden tip voor je make-up en kapsel...


Proefkapsel en make-up: gouden tip


Neem een fototoestel mee als je je proefkapsel en make-up laat aanbrengen.
Laat de kapper / visagist enkele foto's nemen uit verschillende hoeken, zodat alle details van je kapsel duidelijk zichtbaar zijn.
Laat daarna nog enkele detailfoto's nemen van je make-up, zowel met open als met gesloten ogen, zodat alle nuances duidelijk in beeld komen.

Print deze foto's voldoende groot uit (in kleur uiteraard) en neem ze mee op je huwelijksdag. Op die manier weet de professional meteen weer wat de bedoeling was en kan je een perfect resultaat verwachten.